Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 60 minuten contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Advocaat Letselschade

Bent u op zoek naar een letselschade advocaat? In ons netwerk hebben wij een groot aantal gespecialiseerde advocaten werken. Deze advocaten houden onder meer kantoor in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Haarlem, Hoofddorp, Groningen, Breda, Arnhem en Leeuwarden.

Het fijne van deze advocaten is dat zij hoog gespecialiseerd zijn op het gebied van letselschade zaken. Zij weten als geen ander hoe je een hoge schadevergoeding kunt binnenhalen. Het is daarom verstandig om een advocaat letselschade te raadplegen.

Actief bij alle Rechtbanken en Gerechtshoven

Deze advocaten kunnen overal in Nederland procederen. Of het nu bij de Rechtbank Amsterdam is, bij het Gerechtshof in Den Haag of bij de Rechtbank in Utrecht; ons netwerk staat voor jou klaar.

Bezoek aan Huis

De advocaten hebben kantoorlocaties door het Nederland, zodat er altijd een vestiging bij jou in de buurt is. Hierdoor hoeft er geen drempel te zijn om langs te gaan bij onze advocaten.

Indien je echter liever hebt dat de advocaat bij jou thuis langskomt, dan kan dat ook. De advocaten komen graag bij jou thuis langs om het dossier te bespreken, kansen in te schatten en natuurlijk om met jou kennis te maken. Dat laatste is belangrijk; je moet op elkaar vertrouwen en samenwerken als een team. Alleen dan behaal je het maximale resultaat!

Geheel Kosteloos

Het mooiste is dat de advocaten geheel kosteloos/gratis voor jou werken. Dat is niet omdat zij werken op pro deo (toevoegings)basis, maar omdat de aansprakelijke partij de kosten van de advocaat moet betalen. Het kost jou dus helemaal niets

Contact Advocaat

Wil je kennismaken met een letselschade advocaat? Neem dan contact met ons op! Dat kan op de volgende manieren:

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk