Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 60 minuten contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Hoe wordt letselschade berekend?

Na een ongeval wil je natuurlijk weten waar je recht op hebt. Jij hebt letsel opgelopen en je wilt dat de aansprakelijke partij die schade vergoedt. Dit recht heb je als slachtoffer.

Direct een schatting

Max Letselschade kan jou binnen binnen twee uur een schatting geven van de schadevergoeding waar jij recht op hebt. Je kunt contact opnemen via:

Uiteraard is dit geheel kosteloos voor jou. Neem dus vandaag nog contact op!

Recht op schadevergoeding?

Indien onze letselschade specialisten oordelen dat je recht hebt op een schadevergoeding, dan kunnen wij direct voor je aan de slag. Wij zullen de aansprakelijke partij dan een brief sturen, waarbij wij die partij verzoeken om de aansprakelijkheid te erkennen en om de schadevergoeding aan jou te betalen. Het prettige hiervan is dat dit gelee gratis voor jou is. Wij brengen onze kosten in rekening bij de aansprakelijke partij.

Schadevergoeding berekenen

Voor een exacte berekening van jouw letselschade kun je gratis juridische bijstand krijgen bij het claimen van de maximale schadevergoeding. Onze juristen staan voor je klaar, ongeacht het type ongeval dat heeft plaatsgevonden. Een overzicht van onze juristen en letselschadebehandelaars vind je hier!

Factoren bij letselschade berekenen

Bij het berekenen van letselschade houden we rekening met diverse factoren, waaronder:

 • De ernst en aard van uw letsel.
 • De ernst van het ongeval.
 • De pijn die je hebt geleden.
 • De duur van de herstelperiode.
 • De inspanning die je heeft moeten leveren om te herstellen.
 • Eventuele belemmeringen door jouw letsel.
 • Psychische impact van het ongeval.
 • Invloed van zichtbare littekens op jouw zelfvertrouwen.
 • Jouw leeftijd.

Schadeberekening na een ongeval

Ben je betrokken geraakt bij een ongeval en wil je weten waar je aan toe bent? Wij helpen je graag, ook bij ongevallen die niet expliciet genoemd zijn. Laat ons jouw zaak onderzoeken en ontvang een voorlopige schadeberekening door onze juristen.

Schadeposten bij letselschade

Enkele schadeposten die vergoed moeten worden na een ongeval zijn onder andere:

 • Gemiste inkomsten (loon, overuren, etc.).
 • Medische kosten (eigen risico, kosten buiten zorgbundel).
 • Reiskosten.
 • Studievertraging.
 • Huishoudelijke hulp.
 • Aanpassingen in huis of op vakantie.
 • Smartengeld.

100% Gratis hulp en advies

We begrijpen dat het spannend kan zijn om jouw schade te claimen bij een andere partij. Daarom zijn wij er voor je. Wij kunnen de wederpartij aanspreken, zodat jij daar zelf geen omkijken naar hebt en dat doen wij 100% kosteloos. Jij loopt dus geen enkel risico en wij zorgen dat jij de hoogst mogelijke schadevergoeding krijgt.

Veel gestelde vragen van letselschadeslachtoffers:

Q: Heb ik recht op schadevergoeding? A: Als letselschadeslachtoffer heb je bijna altijd recht op een schadevergoeding. Laat onze specialisten dit voor jou uitzoeken!

Q: Hoeveel schadevergoeding kan ik claimen? A: Vaak meer dan je denkt! Ga dus niet zomaar akkoord met een aanbod van de aansprakelijke partij. Wij berekenen exact waar jij recht op hebt.

Q: Hoe kan ik een schadeclaim indienen? A: Dat doe je door contact met onze specialiseten op te nemen. Wij regelen kosteloos de schadevergoeding voor jou.

Gemiddelde vergoedingen

Om de schadevergoeding te berekenen, kijken we naar de ernst van het letsel. Hieronder staan de gradaties van letselschade en bijbehorende gemiddelde schadevergoedingen. Houd er rekening mee dat deze bedragen indicaties zijn en kunnen variëren per situatie.

Gradatie letsel Gering letsel Licht letsel Matig letsel Ernstig letsel Zwaar letsel
Gemiddelde schadevergoeding €1.000,-
€3.000,-
€2.000
€4.500
€4.500
€20.000
€50.000
€150.000
€500.000
€2.000.000

Jouw specifieke zaak kan maken dat je recht hebt op meer geld dan hierboven genoemd. Neem daarom contact met ons op, zodat je weet waar je daadwerkelijk recht op hebt.

Neem direct contact op

Neem direct contact op met Max Letselschade. Binnen 2 uur nemen wij telefonisch contact met je op om jouw letselschadezaak te behandelen. Je kunt jouw gegevens hier achterlaten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 023 583 00 89 of per e-mail op info@maxletselschade.nl.

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk