Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 60 minuten contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Second Opinion

Heb je letselschade opgelopen, maar ben je niet tevreden met jouw letselschadebehandelaar? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij kunnen voor jou een kosteloze second opinion uitvoeren. Wil je direct met ons in contact komen? Dat kan op de volgende manieren:

Waarom een Second Opinion?

Er kunnen diverse redenen zijn om een second opinion door ons team te laten uitvoeren. Wij krijgen vaak te horen dat andere letselschade behandelaars, juristen of advocaten:

  • Niet reageren;
  • Traag reageren;
  • Je niet goed op de hoogte houden van de ontwikkelingen;
  • Niet maximaal gemotiveerd lijken;
  • Op een snelle schikking aansturen;
  • Geen (duidelijke) uitleg geven.

Wij vinden dat onbegrijpelijk. Je hebt immers al te maken met de nare situatie dat je letselschade hebt opgelopen. Dan wil je natuurlijk gehoord en begrepen voelen. Je wil dat jouw zaak uit handen worden genomen, dat je op de hoogte wordt gehouden van de ontwikkelingen en dat je een maximale schadevergoeding krijgt. Ook wil je dat de juridische kant van het verhaal in normaal Nederlands aan je uitgelegd wordt.

Ons team begrijpt dat. Wij staan voor jou klaar en zullen jouw belangen optimaal behartigen. Wij zijn altijd voor je bereikbaar en je krijgt van onze specialisten ook altijd het mobiele nummer. Geen tussenstations, zoals secretaresses, maar direct contact met jouw behandelaar.

Overstappen?

Dat is heel eenvoudig. Wij vragen jouw dossier op en pakken de zaak direct adequaat voor je op. Dit doen wij kosteloos. Onze kosten brengen wij in rekening bij de aansprakelijke partij. Wel zo prettig voor jou.

Contact

Wil je binnen 2 uur iemand van ons spreken? Geen probleem. Wij zorgen ervoor dat je binnen deze tijd één van onze professionals aan de lijn hebt! Vind hier onze contactpagina!

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk