Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 2 uur contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Letselschade door een dier

In ons leven spelen dieren vaak een belangrijke rol. Of het nu gaat om onze trouwe huisdieren, boerderijdieren of zelfs dieren in het wild, ze brengen vreugde, gezelschap en soms ook uitdagingen met zich mee. Indien een dier je bijt, kan dit niet alleen zorgen voor letsel, maar ook voor grove financiële gevolgen. Maar wanneer heb je precies recht op schadevergoeding na een beet, en welke stappen dien je te ondernemen om deze vergoeding te verkrijgen? Informatie hierover vind je hier.

Gratis Juridische Hulp

Gratis juridische bijstand is een recht voor elk slachtoffer van letselschade. Kies je voor onze diensten, dan zal jouw persoonlijke jurist zich inzetten om de maximale schadevergoeding voor je te claimen na een beet. Wij werken uitsluitend met gespecialiseerde juristen en advocaten letselschade, zodat je optimaal wordt bijgestaan. Terwijl wij dagelijks aan jouw zaak werken, kun jij rustig afwachten. Neem contact met ons op via het daarvoor bestemde formulier, waar je jouw naam, telefoonnummer, en details over de aanrijding kunt invullen. Wij zullen nog dezelfde werkdag contact met je opnemen. Lees ook deze blog over een schadevergoeding na een hondenbeet!

Aansprakelijkheid

Wanneer je letsel en andere schade hebt opgelopen als gevolg van een beet van een dier en je een schadeclaim wilt indienen, is het cruciaal om als eerste de aansprakelijkheid te onderzoeken. Indien de tegenpartij als aansprakelijk kan worden gesteld, dient diens eigenaar, dan wel de verzekeraar, de schadevergoeding aan jou uit te keren. Wij begeleiden je hierbij van A tot Z.

Soms is het duidelijk wie er aansprakelijk is, zoals wanneer het dier:

  • Jou heeft gebeten
  • Jou heeft geschopt

In dergelijke gevallen moet de tegenpartij de volledige schade vergoeden.

Twijfel je over de aansprakelijkheid of heeft de verzekeraar deze afgewezen? Onze juristen helpen kosteloos bij het beoordelen van jouw situatie.

De procedure

Het proces van schadevergoeding claimen na een beet of schop van een dier omvat onder meer:

  1. Het onderzoeken van aansprakelijkheid
  2. Het sturen van een aansprakelijkstelling naar de eigenaar, dan wel diens verzekeraar.
  3. Het in kaart brengen van schadeposten en het berekenen van de schadevergoeding
  4. Het claimen van voorschotten, het bijwerken van de schadeberekening gedurende het letselschadetraject
  5. Tot slot het afhandelen van de zaak middels een vaststellingsovereenkomst. Het wordt aangeraden dit stappenplan toe te vertrouwen aan een ervaren jurist om complexe juridische kwesties te vermijden, geen schadeposten over het hoofd te zien en stress te verminderen.

Max Letselschade kan jou hierin bijstaan en jou volledig ontzorgen.

Kom in actie!

Kortom, na een beet of schop van een dier heb je doorgaans recht op een schadevergoeding. Het is essentieel snel te handelen om zorgen over opstapelende rekeningen, twijfel van de verzekeraar en verjaring van uw letselschadezaak te voorkomen. Bij onze juridische hulp ben je verzekerd van 100% gratis bijstand, waarbij jouw zaak persoonlijk wordt benaderd. Neem direct actie door jouw naam en telefoonnummer achter te laten op ons contactformulier. Een van onze juristen zal nog dezelfde werkdag contact met je opnemen.

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk