Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 60 minuten contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Ons Netwerk

Wij zijn Max Letselschade. Wij zijn letselschade experts met jarenlange ervaring op het gebied van het letselschaderecht. Wij staan jou geheel kosteloos bij. Bij ons werken uitsluitend de beste professionals om jouw belangen optimaal te behartigen. Maar wij hebben ook een belangrijk netwerk om ons heen, waardoor onze dienstverlening nog uitgebreider en beter wordt.

Advocaten

Wij werken nauw samen met diverse letselschade advocaten. Zo hebben wij advocaten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Den Bosch, Arnhem, Haarlem, Groningen, Leeuwarden, Breda en Hoofddorp  die wij inzetten om bijvoorbeeld rechtszaken te voeren voor schadevergoedingen van meer dan € 25.000,-.

Arbeidsdeskundigen

Een arbeidsdeskundige is een persoon die onderzoekt in hoeverre jij nog werkzaamheden kunt verrichten voor jouw werkgever. Daarnaast helpt een arbeidsdeskundige bij het zoeken naar geschikte arbeid.

Arbeidsdeskundigen worden op grote schaal ingezet. Verzekeringsmaatschappijen die de schadevergoeding uiteindelijk betalen, eisen dat doorgaans.

Wij werken met een team aan arbeidsdeskundigen die direct kunnen inschatten in hoeverre jij wel (of niet) in staat bent om weer te gaan werken, na het oplopen van jouw letsel.

Medisch Specialisten

Een medische expertise letselschade is een onderzoek door een onafhankelijke medisch specialist. Deze specialist zal de aard van jouw letsel in kaart brengen. Deze specialist kan ook een onafhankelijk advies uitbrengen aan de verzekeringsmaatschappij van de aansprakelijke partij. Wel zo handig, om dergelijke specialisten in ons netwerk te hebben!

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk