Max Letselschade

Bij Max Letselschade nemen wij binnen 60 minuten contact met u op. U kunt erop vertrouwen dat u gecompenseerd wordt voor uw leed.

Juristen van het hoogste niveau!

Wij zijn Max Letselschade. Wij zijn letselschade experts met jarenlange ervaring op het gebied van het letselschaderecht. Wij staan jou geheel kosteloos bij. Je mag van ons verwachten:

Maximale Schadevergoeding

Wij vinden dat je moet krijgen waar je recht op hebt. Het is al vervelend genoeg dat je schade hebt geleden. Je kunt jouw vordering direct bij ons indienen.

Maximale Bereikbaarheid

Wij zijn vrijwel altijd bereikbaar voor onze cliënten. Je kan ons appen, bellen en mailen en wij zorgen ervoor dat je binnen 2 uur een reactie hebt. Je krijgt ook altijd het mobiele nummer van de schadebehandelaar/jurist die jouw zaak behandelt. Kortom, wij werken met korte lijntjes, zodat jij ons eenvoudig kan bereiken. Wij hebben vestigingen in heel Nederland. Zo hebben wij vestigingen in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Haag, Breda, Arnhem, Leeuwarden, Groningen en Hoofddorp.

Maximale Begeleiding

Letselschade is vervelend. Dat weten wij als geen ander. Wij begrijpen ook dat het spannend is om de aansprakelijke partij aan te spreken. Ook snappen wij dat het juridisch gezien ingewikkeld kan zijn.

Wij ontzorgen jou volledig, zodat jij geen omkijken meer hebt naar jouw zaak. Wij leggen je alles uit in begrijpelijke taal en ondersteunen jou waar nodig. Heb je een afspraak met een arbeidsdeskundige (iemand die jou letsel en/of werkcapaciteit beoordeelt)? Wij zijn daarbij aanwezig en helpen jou.

Maximale Expertise

Wij zijn professionals, met jarenlange werkervaring op het gebied van letselzaken. Wij weten daarom exact hoe wij jouw belangen moeten behartigen. Wij kennen de wet, kennen de rechtspraak en hebben dagelijks contact met de verzekeringsmaatschappijen van de aansprakelijke partij. Ons team bestaat uit juristen letselschade en in ons netwerk hebben wij letselschade advocaten.

Maximale Toewijding

Vechten voor een maximale schadevergoeding zit ons in het bloed. Wij gaan voor jou tot het gaatje en wijden ons volledig toe aan jouw zaak.

Maximaal Resultaat

Wij gaan door totdat jouw rechten optimaal zijn gewaarborgd. Wij nemen geen genoegen met een simpele schikking of met een beperkte schadevergoeding. Wij zijn pas tevreden als het resultaat optimaal is en jij volledig tevreden bent.

Aangenaam, wij zijn Max Letselschade.

Lees hieronder onze blogs

Bereken uw vergoeding

Bedrijfsongeval

Auto-ongeluk