Letsel door Vuurwerk

Introductie

Jaarlijks vindt er een groot aantal incidenten met vuurwerk plaats, waardoor letsel ontstaat. Indien een ander jouw letsel heeft veroorzaakt, dan kun je hem daarvoor aansprakelijk stellen. In deze blog lees je hier meer over. Indien je direct vragen wenst te stellen, dan kan dat via dit formulier. Ons team staat direct voor je klaar.

Letsel

De gevolgen van een vuurwerkongeluk kunnen sterk verschillen. De meest voorkomende vormen van letsel zijn oogletsel, amputatie van vingers en gehoorschade. Dit kan voor verschillende schadeposten zorgen. Deze schade is onder te verdelen in vier categorieën:

● Medische kosten voor uw behandeling(en).
● Inkomstenderving door verminderde werkcapaciteit.
● Smartengeld voor psychische gevolgen.
● Extra kosten.
● Kledingschade

De totale schade zal door de aansprakelijke partij moeten worden vergoed. Hierbij staan wij jou gratis bij. Onze kosten verhalen wij op de wederpartij.

De procedure

Het proces van schadevergoeding claimen na letsel door een vuurwerkongeluk omvat onder meer:

1. Het onderzoeken van aansprakelijkheid
2. Het sturen van een aansprakelijkstelling naar de dader
3. Het in kaart brengen van schadeposten en het berekenen van de schadevergoeding
4. Het claimen van voorschotten, het bijwerken van de schadeberekening gedurende het letselschadetraject
5. Tot slot het afhandelen van de zaak middels een vaststellingsovereenkomst. Het wordt aangeraden dit stappenplan toe te vertrouwen aan een ervaren jurist om complexe juridische kwesties te vermijden, geen schadeposten over het hoofd te zien en stress te verminderen.

Max Letselschade kan jou hierin bijstaan en jou volledig ontzorgen.

Kom in actie!

Kortom, bij letsel door een vuurwerkongeluk heb je doorgaans recht op een schadevergoeding. Het is essentieel snel te handelen om zorgen over opstapelende rekeningen, twijfel van de verzekeraar en verjaring van uw letselschadezaak te voorkomen. Bij onze juridische hulp ben je verzekerd van 100% gratis bijstand, waarbij jouw zaak persoonlijk wordt benaderd. Neem direct actie door jouw naam en telefoonnummer achter te laten op ons contactformulier. Een van onze juristen zal nog dezelfde werkdag contact met je opnemen.

 

Neem direct contact op

Neem direct contact op met Max Letselschade. Binnen 2 uur nemen wij telefonisch contact met je op om jouw letselschadezaak te behandelen. Je kunt jouw gegevens hier achterlaten. Je kunt ons ook telefonisch bereiken op het telefoonnummer 023 583 00 89 of per e-mail op info@maxletselschade.nl

Neem direct contact op

Binnen 2 uur nemen wij telefonisch contact met je op! Laat hieronder direct jouw gegevens achter.